вівторок, 22 січня 2013 09:38

Одному з прикутих біля Адміністрації президента патріотів стало зле

Одному з прикутих біля Адміністрації президента патріотів стало зле
Одному з трьох прикутих патріотів стало зле. Фото: korrespondent.net

Біля адміністрації президента на Банковій у Києві другу добу триває нечисленна акція протесту молоді. Одному з молодих людей у ??вівторок вранці стало погано, повідомляє народний депутат України Андрій Шевченко (фракція "Батьківщина"). "Біля АП Сергію Митрофанскому стало погано - переохолодження, тиск. Була "швидка", відчепили його (молоді люди прикували себе до паркану біля адміністрації президента - ІФ) ", - написав депутат на своїй сторінці в Твіттері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє активістів прикували себе до огорожі біля Адміністрації президента

За інформацією Шевченка, двоє інших протестуючих Олег та Іван стоять на місці. "Від АП жодної реакції", - зазначив нардеп.

"Захоплююся мужністю хлопців: 21 год нерухомо простояти на такому холоді - це вчинок. Їдуть ще сюди депутати", - повідомив також Шевченко.

21 січня вдень кілька учасників акції "Геть політичних збоченців" прикували себе неподалік від адміністрації президента. Вимоги протестувальників: негайно припинити політичні репресії, тортури, фальсифікації нових абсурдних кримінальних справ, а також терміново звільнити екс-прем'єра України Юлію Тимошенко, екс-главу МВС Юрія Луценка та інших політичних в'язнів.

Зараз ви читаєте новину «Одному з прикутих біля Адміністрації президента патріотів стало зле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути