середа, 01 лютого 2012 15:54

Тимошенко закликала Європу не гаяти час на "негідника" Януковича

Тимошенко закликала Європу не гаяти час на "негідника" Януковича

Ув'язнена лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що хоче попередити європейських політиків про абсолютну марність сподівань на порозуміння з "українським диктатором" Віктором Януковичем.

Як повідомила прес-служба "Батьківщини", Тимошенко стверджує, що поняття честі, гідності та дотримання слова ніколи не були Януковичу зрозумілими і такими ніколи не стануть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович не захотів повторення у майбутньому справ Тимошенко та Луценка

"Щоб зняти всі можливі питання, я мушу зазначити, що я виступаю категорично проти будь-яких санкцій стосовно України, якщо вони бодай ледь-ледь торкнуться простих людей, а не влади. Але я зобов'язана пояснити світу, з ким вони мають справу, щоб не плекати зайвих ілюзій щодо можливого розвитку політичних процесів в Україні", - відзначила екс-прем'єр..

За її словами, репресії та оголошення в міжнародний розшук колишнього губернатора Харківщини Арсена Авакова засвідчили, як насправді президент Янукович ставиться до настанов, порад та рекомендацій цивілізованого світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авакова оголосили в міжнародний розшук

"Усім добре зрозуміло, що єдиним "злочином" Арсена Авакова є приналежність до рядів опозиції та до лав партії "Батьківщина". І саме тому нові репресії – це безумовна і показова політична розправа над інакомислячими", - наголосила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко закликала Європу не гаяти час на "негідника" Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути