Ексклюзиви
вівторок, 31 січня 2012 19:40

Спецтема: Луценко за ґратами

Янукович боїться Луценка та "мужика у спідниці" Тимошенко — дружина екс-міністра

Янукович боїться Луценка та "мужика у спідниці" Тимошенко — дружина екс-міністра

Суд над екс-мінстром МВС Юрієм Луценком цілеспрямовано рухається до вироку. Про це у коментарі Gazeta.ua розповіла його дружина Ірина.

"Свідків вже допитали, то ж ніякого тиску на них бути не може. Те, що він (Юрій Луценко — ред.) дає в ЗМІ коментарі, — так процес відкритий, преса спілкується з ним у онлайн режимі. Тікати? Це було смішно з самого початку. Кажуть: "Він може впливати на процес". Яким чином: матеріали вже досліджуються у суді. Все, що свідки могли сказати, вже сказано. Причин утримувати Луценка немає. Вони просто не хочуть його випускати. Придумують будь-які обставини, перекручують - "Суд сказал сидеть, значит сидеть будет". Вони цілеспрямовано рухаються у одному напрямку - до вироку", - розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луценка немає жодного шансу виграти суд у США - правознавець

Янукович боїться Луценка, впевнена дружина обвинуваченого.

"Журналісти просили прокоментувати те, що Україна не пройшла тест на європейськість. Сказала, що весь тест звівся до задоволення его Януковича, який виступив перед камерами, що "ми за Європу" тільки для того, щоб перед камерами політики з ним віталися. Але з другої половини обіду в Давосі він (Янукович — ред.) втік, знаючи, що йому задаватимуть незручні питання. Его Януковича для самозадоволення щось обіцяє. Потім каже, що у всьому винна Верховна Рада України. Але себе справжнього Янукович показує у справах Тимошенко та Луценка. Він боїться Луценка, бо той може підняти народ, витягнути Юлю. А Юля, яка вийде, може витягнути Януковича з президентського крісла. Це єдиний "мужик в юбке", який здатний це зробити. Тому его Януковича боїться і відповідно рішення буде зрозумілим і прогнозованим", - додала Ірина.

Наступне судове засідання розпочнеться 1 лютого о 9.05.

Зараз ви читаєте новину «Янукович боїться Луценка та "мужика у спідниці" Тимошенко — дружина екс-міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути