середа, 01 лютого 2012 12:31

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Оглянути Тимошенко насмілились лише Німеччина і Канада - МЗС

Оглянути Тимошенко насмілились лише Німеччина і Канада - МЗС

Німеччина і Канада стали єдиними країнами, які мають намір направити своїх медиків для обстеження екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ України в середу.

"Німеччина і Канада стали єдиними країнами, які після відповідного звернення МОЗ, МЗС і Генпрокуратури до всіх зацікавлених держав виявили цікавість до залучення їхніх лікарів до обстеження Тимошенко Ю.В.", - говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масажист Тимошенко "до кушетки буквально її переставляє"

У прес-службі зазначили, що 31 січня в МЗС України були запрошені посли Німеччини та Канади для зустрічі з представниками керівництва зовнішньополітичного відомства і Міністерства охорони здоров'я України для обговорення практичних аспектів залучення іноземних лікарів до обстеження Тимошенко.

Українська сторона на зустрічі підтвердила готовність найближчим часом сформувати спеціальну спільну медичну комісію, яка терміново проведе обстеження екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко обстежать троє канадців, двоє німців та троє з Червоного Хреста

"З метою якнайшвидшого початку роботи такої комісії представники МОЗ України попросили керівників дипломатичних представництв ФРН та Канади оперативно надати документи, які підтверджують професійну кваліфікацію запропонованих ними кандидатів, а також повідомити про терміни їхнього можливого прибуття в Україну", - зазначили у зовнішньополітичному відомстві.

Раніше в прес-службі Генпрокуратури повідомили, що найближчим часом міжнародна група експертів у галузі медицини проведе обстеження Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Оглянути Тимошенко насмілились лише Німеччина і Канада - МЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути