пʼятниця, 27 травня 2011 11:48

Тимошенко заарештують після 12 липня?

Тимошенко заарештують після 12 липня?

Нинішня влада в Україні піде на арешт лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко після 12 липня, коли закінчиться сесія Верховної Ради.

З таким прогнозом у коментарі Gazeta.ua виступив заступник голови Народного Руху України Роман Сушко.

Зокрема, політик зазначив: "Ми ж знаємо, звідки вийшли ті люди, які нині є при владі. Вони усі вийшли із того середовища, де культивується помста, при чому помста жорстока, де культивується фізичне знищення опонентів. І воно до того йде".

"Я дивуюсь, як Юлія Тимошенко витримує такий щоденний ідіотський і шалений тиск. Це важко витримати чоловіку, а жінці - тим більше", - сказав рухівець.

На його думку, арешт Тимошенко є актуальним завданням влади, "іншою стороною" її діяльності.

"Боюсь, що влада піде на арешт Тимошенко і навіть називаю дату - 12 липня, коли закінчується сесія Верховної Ради, і депутати розлетяться по теплих краях. Тоді проведуть уже остаточну процедуру. Те, що було 24 травня, - це репетиція, як воно має виглядати", - наголосив Сушко.

Разом з тим, він додав, що арешт екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка неминучий.

"Те, що Юрія Луценка відправлять за ґрати, немає й сумніву. За Тимошенко ще стоїть трохи європейська спільнота, і це якось загальмовує нашу владу. Зустріч послів із Пшонкою все-таки вплинула на її рішення. Але знову ж таки це підтвердило лише те, що вони не керуються законністю, її немає", - резюмував політик, додавши, що методи помсти й надалі застосовуватимуться до опонентів Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко заарештують після 12 липня?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути