Ексклюзиви
четвер, 26 травня 2011 18:54

У Русі розповіли, для чого Янукович придумав червоний прапор

У Русі розповіли, для чого Янукович придумав червоний прапор

Нинішня влада піде далі і створить ще одну провокацію у Львові - вже 22 червня - для того, щоб відвернути увагу українців від насущних проблем.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив заступник голови Народного Руху України Роман Сушко.

"Нинішній владі потрібно відвернути увагу людей від складних соціальних проблем, які виникли уже під її керівництвом", - пояснив політик.

За його словами, сьогодні серйозні проблеми в Україні, які найбільше турбують людей - це ріст цін на продукти харчування та на тарифи.

"Аби відвернути людей від щоденних проблем, влада придумала історію з червоним прапором. Звичайно, це є ганебно, бо за словами Віктора Суворова, "під червоним прапором збирались завжди якісь ненормальні люди, вбивці", - додав рухівець.

Сушко наголосив, що президент України Віктор Янукович поки що "не дав задній хід" організації майбутніх провокацій.

"Владі потрібні свіжі провокації, аби люди займались тим, що сьогодні є абсолютно невирішальним. Я боюсь, що вона піде далі на створення ще однієї провокації у Львові - вже 22 червня", - резюмував опозиціонер, висловивши сподівання, що Янукович таки замислиться над можливими наслідками.

Нагадаємо, нещодавно президент України Віктор Янукович підписав закон про порядок офіційного використання копій прапора Перемоги.

Зараз ви читаєте новину «У Русі розповіли, для чого Янукович придумав червоний прапор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути