понеділок, 23 травня 2011 18:48

"Наша Україна" закликала не піддаватись на червонопрапорну провокацію

"Наша Україна" закликала не піддаватись на червонопрапорну провокацію

Українська влада не тільки не запобігає конфлікту, але створює для нього всі необхідні сприятливі умови. На порядку денному провокаторів – 22 червня.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це заявив голова політради партії Валентин Наливайченко, коментуючи підписання президентом України закону про червоний прапор.

"Це зроблено з єдиною метою – влада має намір розділити людей, щоб, серед іншого, не допустити загальноукраїнських акцій протесту та уникнути політичної відповідальності", - вважає Наливайченко.

"За місяць до 22 червня ми закликаємо усіх українців не давати жодної підтримки політиці і політикам, що ведуть до громадянського протистояння та розколу України. Ми звертаємося до усіх патріотичних і демократичних сил виявити мудрість та спільно діяти для зміцнення національної єдності. Країну хочуть розколоти, і ми не маємо цього допустити", - заявив "нашоукраїнець".

Сьогодні "Наша Україна" також ініціює звернення народних депутатів до Конституційного Суду України з вимогою скасування провокаційного закону про червоний прапор.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" закликала не піддаватись на червонопрапорну провокацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути