Ексклюзиви
неділя, 01 лютого 2009 10:29

Тимошенко за два дні вирішила проблеми "Артеку"

Тимошенко за два дні вирішила проблеми "Артеку"
Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Віктор Плакіда висловив вдячність уряду за оперативне реагування та вирішення проблемних питань функціонування Міжнародного дитячого центру "Артек".

"Хочу подякувати прем"єр-міністру та уряду за те, що протягом кількох днів вони розв"язали проблеми, з якими зіткнувся "Артек", і які, на жаль, ми самі вирішити не могли", - відзначив Плакіда, повідомили у прес-службі Кабінету міністрів.

Голова Ради міністрів Криму сподівається, що схвалені на засіданні уряду законопроекти щодо функціонування, статусу та фінансування дитячого центру "Артек" будуть підтримані Верховною Радою.

Заступники генерального директора МДЦ "Артек" Віталій Навроцький та Андрій Аністай також підтримують рішення уряду, зазначили в Кабміні.

Зокрема, Навроцький зауважив, що за всю історію "Артеку" так швидко не вирішувалися жодні питання його функціонування, а зараз за два дні пророблена колосальна робота з вирішення кризових питань життя і діяльності дитячого центру.

"Документи, які були сьогодні ухвалені, мають докорінно змінити життя "Артеку", те, яким він був останні 15 років", - підкреслив він, додавши, що особливий статус, який отримає "Артек" та "Молода гвардія", дасть можливість розвивати інфраструктуру, удосконалювати програми, впроваджувати і започатковувати нові проекти, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко за два дні вирішила проблеми "Артеку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути