Ексклюзиви
вівторок, 01 березня 2011 13:36

Тимошенко вже знає, коли завершиться президенство Януковича

Тимошенко вже знає, коли завершиться президенство Януковича

Лідер опозиції Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Янукович злякався заяв західних лідерів стосовно політичних репресій в Україні.

Про це повідомляє її сайт.

"Я вдячна лідерам європейських держав, США, Європарламенту та його голові Єжи Бузеку за те, що вони публічно зверталися до Януковича щодо припинення репресій. У мене складається враження, що президент злякався цього", - сказала Тимошенко, висловивши переконання, що глава держави буде шукати можливості для співпраці з опозицією.

Говорячи про те, чому влада переслідує опозицію, Тимошенко сказала: "Ми барикада, яка заважає Януковичу у переході від авторитаризму до диктатури. Йому не потрібна реальна опозиція, а лише кишенькові політики, які готові відігравати роль опозиції".

Вона також запевнила, що візьме участь у найближчих парламентських та президентських виборах.

"Ми вважаємо, що Янукович втратив довіру навіть у тих людей, яких йому вдалося ошукати під час президентських виборів", - додала Тимошенко.

Відповідаючи на питання, до якого часу президент Віктор Янукович протримається при владі, екс - прем'єр зауважила, що перемога опозиції на парламентських виборах у 2012 році "буде завершенням президентства Януковича та створить надію на повернення України на європейський шлях розвитку"

Вона також не вірить, що нинішній президент приведе Україну до ЄС.

"Мені здається, що Янукович свідомо віддаляє Україну від Європи, ведучи її у протилежному напрямку", - додала вона.

Нагадаємо, що нещодавно Генпрокуратура звільнила під підписку про невиїзд екс-заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука. Як прогнозує голова Верховного суду Василь Онопенка решті чиновників Тимошенко теж можуть змінити запобіжний захід.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вже знає, коли завершиться президенство Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути