пʼятниця, 08 червня 2012 09:29

Тимошенко вже понад 10 днів просить зробити їй аналіз крові - Сорока

Тимошенко вже понад 10 днів просить зробити їй аналіз крові - Сорока
Марина Сорока обурена брехнею про Тимошенко. Фото: mediananny.com

Прес-секретар Юлії Тимошенко просить ЗМІ не тиражувати "брехню Банкової".

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Сьогодні (7 червня) низка засобів-масової інформації розповсюдили неправдиву інформацію про те, що екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко нібито відмовляється від аналізу крові. Звертаюсь до колег з проханням не розповсюджувати брехливу інформацію, яку навмисно тиражує Банкова, намагаючись в черговий раз очорнити екс-прем'єр-міністра",- заявила прес-секретар лідера опозиції Марина Сорока.

"Для тих, хто ігнорує заяви захисників Юлії Тимошенко, ще раз повідомляю, що ще десять днів тому Юлія Тимошенко написала керівництву лікарні "Укрзалізниці" заяву з вимогою провести розгорнутий аналіз її крові фахівцями клініки "Шаріте", - наголосила Сорока.

За її словами, "це не якась ексклюзивна вимога, а право лікуватися в тих медиків, до яких у пацієнта є довіра. І не важливо, мова йде про вільну людину, чи про таку, яка тимчасово позбавлена волі. Кожен має право обирати собі лікарів та лікарні для обстежень".

"Нагадую, що лідер опозиції Юлія Тимошенко є політичним в'язнем, незаконно засудженою за сфабрикованою справою. Ще під час так званого судового розгляду "газової справи", захисники Юлії Тимошенко подавали більше двадцяти клопотань з вимогою про проведення аналізу крові, а суддя Кірєєв жодне з них не розглянув та не задовольнив", - підкреслила прес-секретар.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вже понад 10 днів просить зробити їй аналіз крові - Сорока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути