четвер, 07 червня 2012 12:06

Лікар хоче вивезти кров Тимошенко до Німеччини

Лікар хоче вивезти кров Тимошенко до Німеччини
Аналізи Юлії Тимошенко повезуть до Німеччини? Фото: rusverlag.de

Німецький лікар Лутц Хармс хоче вивезти проби в Німеччину крові Юлії Тимошенко, яка проходить курс реабілітації в харківській лікарні, до Німеччини.

Як повідомило джерело в МЗС, з таким проханням німецька клініка Charite звернулася до Міністерства закордонних справ України

На уточнююче питання, чи відомо щось співрозмовнику агентства про реакцію української сторони на цей запит, він відповів, що ніяких перешкод для вивезення аналізів крові Тимошенко до Німеччини немає.

"Немає ніяких перешкод, була б воля пацієнтки", - сказав він і уточнив, що наскільки йому відомо, Тимошенко і так не дозволяє брати аналіз крові.

Нагадаємо, 9 травня Тимошенко перевели з Качанівської колонії на реабілітацію в лікарні Укрзалізниці. Реабілітацією екс-прем'єра займався лікар з німецької клініки "Шаріте" Лутц Хармс спільно з українськими лікарями.

Слід зазначити, що ЦКБ № 5 "Укрзалізниці" в Харкові була обрана для Тимошенко спеціальною міжвідомчою комісією. Умови лікування в клініці оцінили німецькі фахівці. Тільки після цього і згоди фахівців клініки "Шаріте" контролювати процес її лікування, екс-прем'єр погодилася на проходження реабілітації.

Німецькі лікарі лікують Тимошенко по черзі. Це пов'язано з тим, що клініка "Шаріте" не відпускає своїх фахівців в тривале відрядження.

Зараз ви читаєте новину «Лікар хоче вивезти кров Тимошенко до Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути