Ексклюзиви
пʼятниця, 07 березня 2008 10:26

Тимошенко вважає, що роблокування парламанту - це її заслуга

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що уряд безпосередньо залучився до знаходження компромісу в питанні про НАТО і в розблокуванні в результаті цього роботи Верховної Ради. Про це прем"єр заявила в четвер журналістам на брифінгу.

"Вчора уряд безпосередньо залучився до знаходження компромісу по ухвалі, яка стосується НАТО. НАТО через всеукраїнський референдум - це та ухвала, яка була відпрацьована практично за участю уряду і вона набрало необхідну кількість голосів і парламент був Тимошенко вважає, що на сьогоднішній день немає конституційних підстав для розпуску парламенту.

"Парламент почав працювати на декілька днів раніше тридцятиденного терміну - це безумовний позитив", - підкреслила вона, відзначивши, що хотіла б, щоб парламент взагалі вийшов з цієї "перманентної кризи".

"І щоб ми мали можливість ратифікувати документи по СОТ, наприклад, щоб ми мали можливість прийняти зміни до бюджету, щоб ми мали можливість нормально всі процеси через парламент проводити", - заявила Тимошенко.

Вона відзначила, що БЮТ не прийматиме участі в блокуванні роботи ВР і "ні в яких епатажних діях", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вважає, що роблокування парламанту - це її заслуга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути