понеділок, 28 січня 2008 08:15

Тимошенко згадала про приватизацію за часів Януковича

Нова приватизація в Україні створить нормальний інвестиційний клімат в країні, вважає прем`єр-міністр Юлія Тимошенко.

"Нова приватизація буде абсолютна чистою, прозорою і вона дасть людям відчуття, що вона змінює країну, піднімає підприємства і створює нормальний інвестиційний клімат в Україні", - сказала Тимошенко в інтерв`ю українському телеканалу ICTV.

Український уряд 16 січня затвердив перелік підприємств, які будуть приватизовані протягом 2008 року. До списку потрапили 28 підприємств, серед яких монополіст у галузі виробництва аміаку "Одеський припортовий завод" і монополіст у сфері зв`язку "Укртелеком". У планах українського уряду також продаж харківського "Турбоатому".

Тимошенко зазначила, що приватизація підприємств за прем`єрства Віктора Януковича здійснювалося "практично за безцінь і в тіньовому ринку".

За словами прем`єра, якщо суд визначить, що якісь підприємства були приватизовані незаконно, держава їх приватизує "чисто і прозоро", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко згадала про приватизацію за часів Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути