Ексклюзиви
понеділок, 17 листопада 2008 11:39

Тимошенко випередила Ющенка

Президент України Віктор Ющенко запевняє, що держава робить усе для того, щоб забезпечити своїм громадянам доступ до якісної освіти, яка має відповідати кращим європейським стандартам.

Про це йдеться у Зверненні Президента з нагоди Міжнародного дня студента, розміщеному на сайті глави держави.

Ющенко підкреслив, що це питання є незаперечним пріоритетом національної політики.

За словами Президента, нинішнє студентство - покоління нової формації, що зросло у незалежній, демократичній Україні, має ґрунтовні знання та перспективи для їх реалізації. "У постіндустріальну епоху, коли подальшу долю людства визначають освіта й наука, нація покладає на вас великі надії як на свою майбутню еліту, як на справжніх українських патріотів", - наголосив глава держави.

Звертаючись до студентів, Ющенко висловив переконання, що "кожний з вас глибоко усвідомлює необхідність всебічного і постійного самовдосконалення, бездоганного володіння інформаційними технологіями й іноземними мовами".

Президент зазначив, що за останні роки Україна досягла помітних зрушень у галузі освіти. "Ми приєдналися до Болонського процесу, запровадили зовнішнє незалежне оцінювання знань, модернізуємо навчальний процес, упроваджуємо новітні методики, послідовно підвищуємо якість навчання та соціальний статус педагогів", - сказав Ющенко.

Президент побажав студентам впевнено йти шляхом знань та професійної майстерності, збагачуватися духовно, готуватися до праці на благо народу, повідомляє УНІАН.

Раніше Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала українську молодь, яка навчається, з Днем студента, "святом найщасливіших, найкращих в світі людей", додавши (по секрету), що "бути студентом набагато веселіше, ніж прем"єр-міністром".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко випередила Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути