Ексклюзиви
пʼятниця, 25 березня 2011 22:12

Тимошенко вимагає вибачень від тих, хто не вірив у її повернення

Тимошенко вимагає вибачень від тих, хто не вірив у її повернення

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вимагає публічних вибачень з боку українських політиків, які прогнозували, що вона використовуватиме поїздку до Брюсселя, аби не повернутися до України і таким чином уникнути кримінального переслідування з боку чинної влади.

"Я хотіла би розпочати з того, щоб усі політики і наближені до політиків кола вибачилися за те, що казали, що я не повернусь з Брюсселю, що я десь буду збігати з рідної країни. І хочу, щоб ті вибачення прозвучали публічно, так само, як вони оголошувалися, всі ті заяви про те, що я не повернуся додому", - сказала Юлія Тимошенко журналістам в аеропорту після повернення з Брюсселя, повідомляє її персональний сайт.

Лідер партії "Батьківщина" наголосила, що вона дотрималася свого слова і повернулася до України для продовження своєї політичної діяльності.

"Я не бачу жодних підстав сьогодні сумніватися в тому, що всі ті надумані справи провальні, що вони сьогодні всі навіть не дійшовши до суду розвалилися і тому все це потрібно президенту Януковичу закривати", - додала вона.

"Я вдома для того, щоб продовжити свою політичну роботу, щоб продовжити захищати країну від всіх викликів, які сьогодні постали перед нею з приходом нової влади", - заявила Юлія Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вимагає вибачень від тих, хто не вірив у її повернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути