пʼятниця, 25 березня 2011 21:23

Тимошенко пророкує Україні великий корупційний скандал

Тимошенко пророкує Україні великий корупційний скандал

В Україні назріває черговий корупційний скандал через ідею продажу акцій НАК "Нафтогаз" на міжнародному фондовому ринку. Про це сьогодні на брифінгу заявила лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Я думаю, що в Україні назріває справжній корупційний скандал. Саме тому, що нашу національну цінність - газотранспортну систему разом зі сховищами, разом з усією державної видобутком газу, а це і є НАК "Нафтогаз "- сьогодні хочуть так само в тіні, як і "Укртелеком" частково приватизувати", - сказала Ю. Тимошенко.

Вона також зазначила, що на сьогоднішній день НАК "Нафтогаз" є безцінним.

"Якщо сьогодні з нуля будувати таку ж систему, на мій погляд, це буде коштувати 150 мільярдів доларів. Це величезне багатство України, і те, що зараз вони збираються частину акцій переписати на себе і за це майже нічого не платити, це злочин", - заявила Ю. Тимошенко.

Лідер ВО "Батьківщина" також підкреслила, що ця тема - це питання не тільки енергетичної безпеки України, а й енергетичної безпеки європейських країн, які отримують природний газ транзитом через українську ГТС.

"Я зараз буду особливу увагу приділяти махінації корупційної, яка буде здійснюватися навколо НАК "Нафтогаз ", - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше Міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко заявив про плани розмістити міноритарний пакет акцій НАК "Нафтогаз Україна" на фондових біржах.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пророкує Україні великий корупційний скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути