пʼятниця, 25 березня 2011 17:49

Тимошенко повернулася в Україну після брюссельських канікул
6

...з Ангелою Меркель
...с Германом ван Ромпеєм
...з Єжи Бузеком
...з президентом ЄНП Вілфредом Мартенсом

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко повернулася до Києва з Брюсселя (Бельгія), куди їздила на саміт Європейської народної партії.

Літак з лідером "Батьківщини" на борту приземлився в аеропорту "Жуляни" в Києві в п'ятницю. Тут повинна відбутися прес-конференція.

У Брюсселі Тимошенко розкритикувала діяльність нинішньої української влади в євроінтеграційному напрямку. Екс-прем'єр заявила, що українська опозиція бере під контроль імплементацію порядку денного асоціації "Україна-ЄС" з тим, щоб процес європейської інтеграції України був незворотним.

Як відомо, стосовно Тимошенко порушено кримінальну справу, екс-прем'єру ставиться нецільове використання коштів, виділених в рамках Кіотського протоколу, а також перевищення влади та службових повноважень під час закупівлі під гарантії уряду та ввезення на територію України спеціалізованих медичних автомобілів "Опель Комбо".

Тимошенко перебуває на підписці про невиїзд, однак слідчий дозволив екс-прем'єру злітати в Брюссель, оскільки розслідування справи вже завершене.

ФОТО: прес-служба БЮТ

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко повернулася в Україну після брюссельських канікул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути