Ексклюзиви
пʼятниця, 25 березня 2011 12:59

Інтелект Януковича того ж рівня, що й у пізнього Брежнєва - Тимошенко

Інтелект Януковича того ж рівня, що й у пізнього Брежнєва - Тимошенко

Нинішній український президент Віктор Янукович нагадує швидше пізнього Леоніда Брежнєва, а не російського прем'єра Володимира Путіна.

Про це в інтерв'ю австрійській газеті Der Standard сказала лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Про це свідчить той же самий інтелектуальний рівень і вся абсурдність влади, а також постійне зміцнення радянської ідеї про те, що вся влада повинна бути зосереджена в одних руках ... Сьогодні на Україну немає поділу влади", - зазначила Тимошенко, підбиваючи підсумок першої річниці правління президента Януковича.

За її словами, на сьогоднішній день вся влада в Україні сконцентрована в руках однієї людини, яка танцює під дудку російських олігархів.

У зв'язку з цим Тимошенко очікує від ЄС вірної оцінки того, що відбувається сьогодні в Україні.

"Ми вважаємо, що, заявивши про своє щире бажання вступити в ЄС, стати членом європейської сім'ї, Україна взяла на себе низку зобов'язань. Вони стосуються зміцнення свобод, прав людини, демократії, визнання верховенства закону і справедливості у соціальній сфері, а також відкриття економіки . А якщо цього не відбувається, то ЄС, який проводить з Києвом переговори щодо угоди про асоціацію та створення зони вільної торгівлі, повинен задатися питанням про те, чи не суперечить риторика президента його діям і уявним реформам", - зазначила політик

Коментуючи свої недавні заяви про те, що, як тільки вона повернеться до влади, відразу ж приступить до анулювання угоди з продажу "Укртелекому", Тимошенко зазначила, що приватизація телекомунікаційної компанії є одним із прикладів повернення до корупції і системі при якій країною керують клани.

"Укртелеком" був продана офшорної компанії на Кіпрі, яка була переписана на сім'ю Януковича. На жаль, нарікає екс-прем'єр, угоду перевірити не можна, оскільки виконавчі органи і суди стали частиною президентської адміністрації.

11 березня Фонд держмайна і донька австрійського концерну EPIC підписали договір про покупку компанії "Укртелеком". Вартість операції склала - 10,575 млрд. грн. Реальним власником компанії називають Ріната Ахметова.

Зараз ви читаєте новину «Інтелект Януковича того ж рівня, що й у пізнього Брежнєва - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути