пʼятниця, 02 жовтня 2009 17:13

Тимошенко у Львові "била чолом" (ФОТО)
5

Фото: Zaxid.net

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко відвідала Собор св. Юра у Львові. Сьогодні, 2 жовтня, Юлія Тимошенко побувала у Соборі св. Юра у Львові, де зустрілась з архієпископом Львівським УГКЦ, владикою Ігорем Возьняком.

Мер Львова Андрій Садовий, голова Львівської ОДА Микола Кміть та голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль супроводжували Юлію Тимошенко у Соборі св. Юра у Львові.

У храмі Юлія Тимошенко помолилась біля ікони Божої Матері та запалила свічку. Після цього делегація вирушила у Митрополичі палати. Заплановано, що після цього Юлія Тимошенко огляне стадіон у Львові до Євро-2012. Відтак Юлія Тимошенко вирушить у м. Трускавець, що на Львівщині, де виступить на засіданні клубу регіональних лідерів IX Львівського міжнародного економічного форуму.

Також у ході поїздки прем`єр планує дати інтерв`ю Львівській обласній державній телерадіокомпанії і побувати на концерті всеукраїнського туру "З Україною в серці".

Нагадаємо, вчора, 1 жовтня, Президент України Віктор Ющенко на Львівщині виступив перед учасниками Львівського міжнародного економічного форуму і в ефірі Львівської обласної державної телерадіокомпанії.

Zaxid.net

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко у Львові "била чолом" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути