пʼятниця, 02 жовтня 2009 15:51

Ющенко наїхав на Тимошенко через "Укрпромбанк"

Ющенко наїхав на Тимошенко через "Укрпромбанк"

Президент України Віктор Ющенко направив листа прем"єр-міністру Юлії Тимошенко, у якому висловлює глибоке занепокоєння ситуацією навколо рекапіталізації "Укрпромбанку".

Про це повідомляє прес-служба глави держави на своєму офіційному веб-сайті.

"До мене надходять численні звернення від вкладників цього банку, які позбавлені будь-якої можливості отримати доступ до власних заощаджень", - наголошує Ющенко.

Президент вважає неприпустимим, що зволікання з реалізацією запропонованих варіантів вирішення проблем цього банку за умов відсутності зауважень з боку Національного банку України та фахівців уряду є наслідком вагання прем"єр-міністра України.

За таких обставин президент вважає, що саме на керівника уряду покладається персональна відповідальність за виплату майже п"ятистам тисячам українських громадян їхніх коштів в обсязі понад 7 мільярдів гривень.

У зв"язку з цим Ющенко вимагає негайно вжити вичерпних заходів щодо відновлення фінансового стану "Укрпромбанку", захисту порушених прав громадян та поінформувати його про результати проведеної роботи до 8 жовтня поточного року.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенко наїхав на Тимошенко через "Укрпромбанк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути