Ексклюзиви
субота, 12 січня 2008 17:13

Тимошенко телефонувала російському прем"єр-міністру

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко розраховує, що уряду вдасться вийти на прямі угоди з Росією про поставки газу до України.

Про це прем"єр повідомила сьогодні журналістам у Кабінеті міністрів.

"Корупція і тінь мають піти з системи поставок газу до України разом з "РосУкрЕнерго" і "УкрГазЕнерго". Всі наші дії будуть спрямовані на те, щоб перейти на прямі угоди між Україною і Росією про поставки природного газу", - сказала Ю.Тимошенко.

Прем`єр-міністр також повідомила, що вона направила Президенту України Віктору Ющенко пропозиції щодо персонального складу української частини російсько-українського комітету економічного співробітництва, створеного в рамках міждержавної комісії "Ющенко - Путін".

"Ми чекаємо зараз від Президента затвердження указом оновленої української частини цього комітету", - додала вона.

Ю.Тимошенко також зазначила, що під час телефонної розмови, що недавно відбулася, з прем"єр-міністром Росії Віктором Зубковим обговорювалося питання про невідкладний початок спільної роботи з підготовки засідання комітету.

"Ми також домовилися, що найближчим часом перейдемо до проведення зустрічі та доопрацювання тих питань, які, на жаль, між Україною і Росією не розв"язані", - пояснила Ю.Тимошенко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко телефонувала російському прем"єр-міністру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути