Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2007 11:02

Тимошенко створить з Пинзеником єдину партію

Заступник голови політичної партії "Всеукраїнське об`єднання "Батьківщина" Йосип Вінський заявив про існування "домовленостей" між політичними силами, які входять у БЮТ про "трансформацію" блоку в єдину партію.

"Я думаю, що це станеться після дострокових парламентських виборів, до кінця поточного року. Злиття відбудеться на організаційній основі партії "Батькивщина", - цитує Вінського "Коммерсант-Україна". За його словами, назва нової партії поки невідома.

Зараз у виборчий Блок Юлії Тимошенко крім "Батьківщини" входить Українська соціал-демократична партія (УСДП), а в квітні цього року про намір спільно з БЮТ брати участь в парламентських виборах заявила партія "Реформи і порядок".

Лідер ПРП Віктор Пинзеник і його заступник Володимир Філенко вчора повідомили, що вони не проти створення єдиної партії. "Це неминучий процес. Зараз саме життя диктує необхідність консолідації політичних сил", - сказав Віктор Пинзеник.

Слід відзначити, що створення єдиної партії на основі "Батьківщини" спричинить за собою припинення існування ПРП і УСДП. Перспективу ліквідації своєї партії пан Пинзеник коментувати відмовився, заявивши, що "це питання ще не було предметом обговорення", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко створить з Пинзеником єдину партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути