вівторок, 26 лютого 2013 05:52

Тимошенко розривається – хоче бути і на публіці і довше залишатися в лікарні - Карасьов

Тимошенко розривається – хоче бути і на публіці і довше залишатися в лікарні - Карасьов
Фото: elektorat.te.ua

Питання здоров'я Юлії Тимошенко не вирішується настільки довгий час через політичну складову. З одно боку вона хоче бути на публіці, а з іншого їй зручно перебувати в лікарні. Таку думку висловив політолог Вадим Карасьов.

"Чому німецькі лікарі не прилетіли, я не знаю. Якби йшлося просто про здоров'я, тоді можна було б дати якусь приблизну відповідь. Але оскільки йдеться про політику, а не про фізичне здоров'я, то дати відповідь набагато важче", - заявив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ув'язнення Луценка і Тимошенко в Брюсселі обговорювали за закритими дверима – ЗМІ

Політолог зазначив, що якщоТимошенко і далі хоче залишатися в комфортних умовах харківської лікарні, їй треба хворіти як можна довше.

"Тут ситуація виглядає наступним чином. З одного боку Тимошенко висловила бажання бути присутньою на процесі справи по Щербаню. Тимошенко рветься на публіку, рветься в Київ. Влада ж говорить про те, що якщо вона може бути присутньою на суді у справі Щербаня, отже, вона здорова, а це ожначає, що їй потрібно вирушати назад в Качанівську колонію, а не бути в комфортабельних умовах у лікарні в Харкові. Але це вже не влаштовує Тимошенко та її прихильників. І тепер прихильники Тимошенко вимагають медичного огляду та висновків про те, що Тимошенко не зовсім здорова, щоб не відправляти її назад в Качанівську колонію", - пояснив Карасьов.

 

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розривається – хоче бути і на публіці і довше залишатися в лікарні - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути