пʼятниця, 18 лютого 2011 15:20

Тимошенко радять спокійно прийти до суду

Тимошенко радять спокійно прийти до суду

"Регіонал" Ярослав Сухий заперечує, що влада розпорошує опозицію. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"У сильної влади має бути сильна опозиція. На превеликий жаль, ми її не бачимо. Вона розпорошена. Але ми цього не робили. Вони самі не можуть об'єднатися. Кожен з них – найголовніший опозиціонер. Але головних в опозиції не буває. Опозиція – це голі, босі, простоволосі, злі люди, які вимагають кращої долі для народу, критикуючи владу і надаючи свої пропозиції. А тут замість критики влади спостерігаємо примітивне критиканство. Поводять себе, як теща в анекдоті: "Не знаю як, але не так", - зазначив Сухий.

За словами депутата, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко може називати себе, як хоче, тільки б не заважала владі працювати.

"Є таке прислів'я: "Чим би дитя не тішилось, аби не плакало". Нехай вона себе називає президентом, Папою Римським, але не збурює людей і перестане брехати в ЗМІ, що поклала під пенсії Кіотський протокол. Хай вона спокійно, як рядовий законослухняний громадянин України, дочекається суду, прийде туди з адвокатом, думаю, з її статками це буде не одна людина, і захищається", - наголосив "регіонал".

"За часів опозиційного прем'єра Віктора Януковича щотижня розроблялися і подавалися владі певні пропозиції. Ні одна із них не була врахована, в тому числі щодо негайного перезавантаження пенсійної реформи", - додав Сухий.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко радять спокійно прийти до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути