Ексклюзиви
пʼятниця, 23 листопада 2007 11:16

Тимошенко: "Ніяких розбіжностей немає"

Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко прогнозує підписання коаліційної угоди між фракціями її політичної сили й "Наша Україна - Народна Самооборона" у п"ятницю, 23 листопада.

Про це Тимошенко сказала журналістам у кулуарах Верховної Ради.

"Я думаю, що після того, як учора пройшло засідання фракції НУНС є всі надії, що коаліція буде демократичною й що вона буде швидко створеною. Ми сподіваємося, що сьогодні встигнемо провести засідання двох фракцій і політрад, щоб визначитися й зібрати всі підписи народних депутатів", - сказала вона.

Тимошенко запевнила, що її політична сила забезпечить 156 депутатських підписів під коаліційною угодою з НУНС.

"Сьогодні ми будемо готові "Нашій Україні - Народній Самообороні" передати 156 підписів про створення демократичної коаліції", - сказала Тимошенко.

Водночас, вона не дала чіткої відповіді, чи готова БЮТ внести в коаліційну угоду зміну, на якій наполягає Президент Віктор Ющенко, зокрема, щодо строку переходу на контрактну армію.

"Я думаю, що всі питання нами погоджені, на сьогодні ніяких розбіжностей немає й ми готові до того, щоб створити демократичну коаліцію", - відповіла Тимошенко на це запитання.

Лідер блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій Луценко прогнозує підписання коаліційної угоди між НУНС і блоком Юлії Тимошенко 23 листопада, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: "Ніяких розбіжностей немає"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути