пʼятниця, 26 квітня 2013 17:16

Тимошенко просить захистити "останню барикаду опозиції"

Тимошенко просить захистити "останню барикаду опозиції"
Фото: glavcom.ua

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко звернулася до всіх опозиційних сил і громадськості з проханням захистити телеканал ТВі і не допустити розпаду колективу каналу.

"Канал ТВі - це остання барикада, останній форпост непідробної свободи слова в телевізійному просторі України. Все інше продано, перепродано, відшліфоване під поганий смак авторитаризму", - йдеться у зверненні екс-прем'єра, оприлюдненому на сайті партії "Батьківщина" у п'ятницю, 26 квітня.

Тимошенко висловила думку, що стосовно ТВі розпочата операція "Ліквідація".

"Цей факт - найкращий індикатор того, куди ми рухаємося: до яких цінностей, до якої якості, до яких стандартів - в Європу чи в принципово інше місце", - йдеться у зверненні.

Екс-прем'єр висловила думку, що під загрозою знищення опинився колектив телеканалу.

"Той колектив, який не боявся проводити гучні розслідування і говорити правду в прямому ефірі, не боїться відстоювати своє право на професію і зараз", - заявила Тимошенко.

У зв'язку з цим вона просить всі опозиційні сили і громадянське суспільство захистити канал ТВі. "Це буде наш тест на здатність відстояти хоча б залишки свободи в Україні", - підкреслила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко просить захистити "останню барикаду опозиції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути