понеділок, 07 травня 2012 13:29

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко просить своїх прихильників припинити голодування

Тимошенко просить своїх прихильників припинити голодування
Тимошенко не хоче, щоб через неї прихильники втратили своє здоров'я

Юлія Тимошенко висловлює подяку всім, хто підтримав її в боротьбі з режимом Януковича, а прихильників в Україні просить більше голодувати, ризикуючи своїм здоров'ям.

Про це йдеться в заяві, оприлюденій на сайті партії "Батьківщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустріч Тимошенко і Меркель буде принизливою для української влади – Небоженко

Водночас екс-прем'єр каже, що потрібно боротися радикальними методами, бо потім буде пізно.

"Наша країна у великій біді, і ситуація погіршується щодня. Україну взяли в полон декілька кланів, привласнюють її фінансові та матеріальні ресурси, вибудовують диктатуру. Україну потрібно негайно рятувати від цієї біди найбільш сильними та радикальними засобами. Потім буде пізно!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойкот Євро не допоможе звільнити Тимошенко

І знову просить демократичний світ об'єднатись у цій боротьбі, наголошуючи на тому, що вільних "виборів в Україні більше може і не бути".

"В Україні може просто не бути більше чесних виборів. Народ України самостійно з цим не впорається, занадто сильний, цинічний та жорстокий ворог. Я прошу весь демократичний світ в цей історичний для України момент об'єднати зусилля з громадянським суспільством, опозицією, народом України у відстоюванні вільної, демократичної, європейської України. Поки не запізно, але ми в одному кроці від "точки неповернення", - пише Тимошенко з колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковичу сказали прямим текстом: подальший діалог стає беззмістовним

Ув'язнена екс-прем'єр просить прихильників не руйнувати своє здоров'я.

"Я також висловлюю подяку всім людям, моїм однодумцям, які жертовно почали голодувати на знак солідарності зі мною. Але звертаюся до них з проханням не завдавати удару по своєму здоров'ю, не брати на себе тяжке випробування, бо я на власному досвіді знаю, як важко в голодуванні проживати кожен день і навіть кожну годину, скільки душевних та фізичних сил це забирає. Я вас прошу припинити голодування! Я і без таких важких самопожертв знаю, що ви віддані нашій ідеї, нашій боротьбі, і немає такої сили, щоб вас зламати. Але не руйнуйте своє здоров'я", - підсумувала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко просить своїх прихильників припинити голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути