Ексклюзиви
пʼятниця, 08 травня 2009 12:54

Тимошенко просить потерпіти ще півроку

Тимошенко просить потерпіти ще півроку
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко побачила позитивні тенденції в світовій економічній ситуації, але просить ще власті протриматися 5-6 місяців у посиленому режимі. Про це вона заявила сьогодні під час наради в Кабінеті Міністрів.

"Я хотіла б, щоб трохи оптимізм у вас був у зв"язку з тим, що і в світі, і в Україні всі економічні процеси починають поступово, крок за кроком, поліпшуватися. Це не означає, що криза підійшла до кінця - категорично я не хотіла б, щоб так тлумачилися ці речі. Просто є трохи поліпшення економічної ситуації, і це дає нам шанс у тому, що нам потрібно протриматися в такому режимі надзвичайних зусиль і надзвичайних заходів по виконанню бюджету, можливо, ще 3-4 місяці, можливо, 5-6", - сказала Тимошенко.

Прем"єр зазначила, що за період січень-квітень 2009 року доходи державного бюджету України склали 18,5 млрд.грн., що на 3,6% або 0,6 млрд. грн. більше порівняно з аналогічним періодом 2008 року.

У той же час Тимошенко сказала, що цей показник складає 30,3% річного плану надходжень доходів до державного бюджету, повідомляє ЛІГА.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко просить потерпіти ще півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути