Ексклюзиви
пʼятниця, 08 травня 2009 10:06

Екс-соратник Кріля підтримав ідею Тимошенко з "Однорукими бандитами"

Екс-соратник Кріля підтримав ідею Тимошенко з "Однорукими бандитами"
Губернатор Дніпропетровщини Віктор Бондар виступає за виведення гральних закладів за межі міст та їх ліквідацію.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

Коментуючи трагедію, яка сталася у Дніпропетровську, де під час пожежі у залі гральних автоматів загинули 9 осіб, Бондар зазначив: "Я можу підтвердити, що неодноразово були приписи і МНС по цих закладах, і моє розпорядження ще рік тому про повну перевірку цих закладів".

"Але, на жаль, законодавство України таке хитре, що юридичні особи реєструють заклади в інших регіонах України, знаходяться фактично в нашому регіоні, в Мінфіні отримують патент, платять 345 гривень за ігровий автомат, і фінансовий контроль і контроль щодо їх (закладів з гральними автоматами) розміщення надзвичайно складний", - сказав він.

"В парламенті декілька років валяються законопроекти, які не розглядаються, про обмеження цього виду бізнесу. Ми абсолютно підтримуємо, що треба виводити за межі міст ці ігрові заклади і взагалі ліквідувати їх як клас", - заявив губернатор.

Учора під час візиту до Дніпропетровська прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що на розгляд Верховної Ради 12 травня буде винесений законопроект про перенесення грального бізнесу за територію міст.

"Я хочу повідомити вам, що ми розглянемо це питання (про перенесення грального бізнесу за територію міст) на сьогоднішньому позачерговому засіданні Кабінету міністрів... я думаю, що у вівторок, 12 травня, Верховна Рада прийме даний законопроект у цілому", - сказала прем"єр-міністр.

Також, за словами Тимошенко, уряд має намір ухвалити рішення про припинення всіх ліцензій на право організації грального бізнесу в Україні.

Нагадаємо, що Бондар вийшов із партії Єдиний Центр у квітні цього року. Перед тим в інтерв"ю "Газеті по-українськи" він заявив: ЄЦ не став партією, що здійснила б реформи у країні.

За матеріалами: Українська правда, Gazeta.ua.
Зараз ви читаєте новину «Екс-соратник Кріля підтримав ідею Тимошенко з "Однорукими бандитами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути