Ексклюзиви
субота, 16 травня 2009 10:15

Тимошенко про жорстокість до грального бізнесу

Тимошенко про жорстокість до грального бізнесу
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко сподівається, що Президент України Віктор Ющенко підпише прийнятий парламентом закон про заборону грального бізнесу в Україні.

Водночас вона підкреслила, що не варто побоюватися, що після набуття чинності законом гральний бізнес вестиметься "в тіні", оскільки за це передбачена серйозна кримінальна відповідальність.

"Дуже важливо, що в цьому законі прийнята не тільки заборона роботи гральних закладів на території України, а ще й серйозна відповідальність для тих, хто цю заборону ігноруватиме, і саме ця відповідальність передбачає кримінальне переслідування, кримінальну відповідальність. І якщо це буде виявлено (порушення), то ті, хто займається такими речами за Кримінальним кодексом відповідатимуть, і будуть в ув"язненні до 5 років. Це серйозна відповідальність. Думаю, що все, що стосується відходу в тінь, то цього не відбудеться, а, з іншого боку, я вам скажу, що вони й так всі в тіні працювали, причому бюджети нічого ні місцеві, ні державні від цього грального щастя не одержували – це я вам можу упевнено сказати", - зазначила Тимошенко.

Прем"єр-міністр підкреслила, що у разі порушення закону "на перших порах застосовуватимуться штрафні санкції – дуже серйозний вагомий штраф – це мільйони гривень", якщо ж порушення закону продовжуватиметься, тоді порушники позбавлятимуться свободи строком до 5 років.

"Ось такий жорстокий, але, на мій погляд, дуже справедливий закон сьогодні був прийнятий у парламенті", - сказала Тимошенко.

При цьому вона зазначила, що питання про те, що робити з ліцензіями на заняття гральним бізнесом, які були видані суб`єктам господарювання на 2 роки, буде вирішене найближчим часом, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко про жорстокість до грального бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути