Ексклюзиви
вівторок, 12 травня 2009 09:12

"Регіони" піаряться на пожежі в Дніпропетровську

"Регіони" піаряться на пожежі в Дніпропетровську

Фракція Партії регіонів виступає за повну заборону ігрових автоматів на всій території України, а не за тимчасове їх закриття.

Як повідомила у вівторок заступник лідера Партії регіонів Ганна Герман, фракція голосуватиме за відповідний законопроект, авторами якого є представники фракції ПР.

"Ми голосуватимемо за відповідний законопроект, поданий депутатами нашої фракції, і закликаємо депутатів інших фракцій підтримати цей законопроект", - сказала вона.

Нагадаємо, що після пожежі в залі ігрових автоматів у Дніпропетровську, де загинуло 9 людей, уряд затвердив законопроект, яким забороняється розміщення гральних закладів в населених пунктах. Пропонується, щоб законопроект набув чинності з 1 січня 2010 року, а за порушення його норм стягувати штраф у розмірі 1,7 млн грн.

За словами прем"єра Юлії Тимошенко, уряд проситиме парламент розглянути цей законопроект у невідкладному порядку.

Водночас сіпкер Володимир Лмтвин закликав припинити "політичні ігрища" навколо теми грального бізнесу і трагедії, пов"язаної із загибеллю людей в залі ігрових автоматів до Дніпропетровська.

За його словами, результати голосування за закон про заборону розміщення гральних закладів в населених пунктах необхідно оприлюднити для того, щоб не було спекуляцій навколо цієї проблеми.

Він зазначив, що люди, які зацікавлені в тому, щоб це рішення не ухвалювалося, представлені в тому числі і в пропрем"єрській фракції.

За матеріалами: Інтерфакс, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" піаряться на пожежі в Дніпропетровську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути