вівторок, 29 листопада 2011 11:47

Тимошенко про свій день народження: Я не бачила подарованих квітів, але знаю, що вони є

Тимошенко про свій день народження: Я не бачила подарованих квітів, але знаю, що вони є

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що її день народження, який 27 листопада біля СІЗО відзначали тисячі людей, є для неї найщасливішим. Політик також запевнила, що за свободу діяти вільно, незалежно вона "готова платити найвищу ціну".

Про це йдеться у зверненні Тимошенко з Лук'янівського СІЗО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День народження Тимошенко: вітають посли, європарламентарії та громадські організації

За її словами, справжню повагу, підтримку, любов можливо відчути не тоді, "коли займаєш високу посаду і коли багато хто вітає із днем народження не тебе, а твоє крісло - а саме зараз, коли мужні та достойні люди прийшли до СІЗО подарувати квіти або заспівати пісню під дулами ОМОНу та спостереженням новітнього КДБ".

"Кожен, хто прийшов до СІЗО в мій день народження, знає, що режим дивиться персонально на нього крізь відкриті двері автозаків та тюрем і занотовує його прізвище в електронні реєстри новітніх "ворогів народу". Але тисячі людей, незважаючи на це, прийшли, спаливши свої власні мости компромісів із правлячим кланом, підвівшись у свою власну атаку проти несвободи", - відзначила Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Лук'янівського СІЗО тисячі людей святкують іменини Тимошенко

Опозиціонерка подякувала своїм прихильникам "за мужність, за кожну квітку, за кожне добре слово, за кожний дитячий малюнок, за кожну пісню", подаровані їй.

"У ці непрості дні такі привітання для мене - як благословення на боротьбу та перемогу. На жаль, я не змогла побачити квіти, які ви мені подарували, та почути ваші привітання, але я знаю, що вони є", - резюмувала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко про свій день народження: Я не бачила подарованих квітів, але знаю, що вони є». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути