вівторок, 15 лютого 2011 18:34

Тимошенко про Януковича і Ко: "Вони витискають з країни останні соки"

Тимошенко про Януковича і Ко: "Вони витискають з країни останні соки"

У 2010 році економічного зростання в Україні не відбулося.

Про це на прес-конференції заявила екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

"Я з усією відповідальність стверджую, що у 2010-му  жодного економічного зростання не відбулося. Дані по інфляції сфальсифіковано. Вони (Держкомстат-Ред.) показали, що інфляція у минулому році склала 9,8%, але кожен з вас ходить по магазинах та розуміє, що це не так", - зазначила вона.

"І ще дуже цікаві дані надійшли з міністерства фінансів. Так за минулий рік сальдо торгівельно - економічного балансу погіршилось на 62,2% до 2009 року. В кризу, коли валилося все і тоді показники були краще. Крім того, дефіцит бюджету у 2010 році був у 1,5 рази гірший ніж був у 2009-му", - додала екс-прем'єр.

Говорячи про рівень безробіття за минулий рік, екс-прем'єр називає трагічною цифрою його зростання у 2009 році на 48 тисяч людей.

"Це означає, що в Україні валом іде безробіття, яке є наслідком безграмотної економічної політики Януковича і його уряду. Це означає, що там немає жодної людини, яка би знала, що робити в країні для того, щоб примножувати наші можливості, а не руйнувати їх...Це означає, що в них немає жодних доходів в бюджет, які б вони отримали за рахунок економічного зростання. І вони витискають з країни останні соки з держави, з кожного громадянина", - резюмувала вона.

Нагадаємо, що за даними Держкомстату інфляція у 2009 році склада 9,8%. ВВП зріс приблизно на 5%.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко про Януковича і Ко: "Вони витискають з країни останні соки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути