вівторок, 29 січня 2013 09:37

Тимошенко закликала влаштовувати "Крути проти мафіозного режиму"

Тимошенко закликала влаштовувати "Крути проти мафіозного режиму"
Фото: tymoshenko.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликала громадян влаштовувати "Крути проти мафіозного режиму".

Про це йдеться в її зверненні до Дня пам'яті Героїв Крут, яке розміщене на офіційному сайті Тимошенко.

За її словами, "95 років тому кілька сотень юних захисників Української Народної Республіки зробили самовіддану спробу зупинити армію більшовицьких загарбників, що йшла на Київ. Більшість із них героїчно загинули заради того, щоби через десятиліття потому постала Українська незалежна держава".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жириновський не заявляв у міліцію з приводу нападу на нього дівчини з капустою

Окрім того, вона додала, що нащадки "цих же більшовиків дещо модернізовані і перефарбовані – знову наступають на столицю і всю нашу державу".

"Наче внутрішні окупанти знищують політичних опонентів, громадських активістів, звужують простір свободи, зупиняють європейський курс України. Державна машина працює для однієї мети – забезпечити своє довічне правління", - додала вона.

"В День пам'яті Героїв Крут я закликаю суспільство прокинутися! Особистий нейтралітет до того, що відбувається в країні – це голос за встановлення диктатури, це втрачений шанс на європейське майбутнє, - сказала вона. - Колись Лев Толстой сказав, що добрих людей більше, але зло перемагає, бо злі краще організовані. Я звертаюсь до вас: організовуйтесь, дійте спільно. Творіть у Києві, в містах і селах власні малі та великі, колективні та індивідуальні Крути проти мафіозного режиму".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чого ви від мене хочете?!" - Спікера ВР не на жарт розлютило питання про його зарплату

"Тільки тоді, коли приклад сотень відважних борців наслідують тисячі і сотні тисяч, коли Україна закипить багатьма вогнищами спротиву несправедливості, тільки тоді ми розімкнемо зачароване коло історії. Тільки так ми виборемо право на справді вільну європейську Україну", - підкреслила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко закликала влаштовувати "Крути проти мафіозного режиму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

249

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути