Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2008 07:53

Тимошенко привітала "нашого Володю" з перемогою у нервовому двобої

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала українського боксера Володимира Кличка з перемогою над російським боксером Султаном Ібьрагімовим у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу, що відбувся минулої ночі в Нью-Йорку.

"Щиро вітаю Вас з перемогою у цьому напруженому, нервовому, але красивому двобої", - йдеться у вітанні Тимошенко, текст якого розміщено на Урядовому порталі.

Прем"єр-міністр зазначила, що ані на мить не сумнівалася в тому, що Кличко продемонструє вищий клас та майстерність і з тріумфом повернеться в Україну.

"Ви ще раз продемонстрували Професіоналізм з великої літери та доказали всьому світові, що українці здатні робити справжні прориви", - наголосила Тимошенко.

Вона висловила переконання, що такі люди як Володимир Кличко "роблять сьогодні для України, для її визнання більше ніж всі політики, депутати, чиновники разом узяті".

"Я пишаюся Вами так само щиро, як і всі громадяни нашої Батьківщини горді за Вас. Я рада, що 250 країн світу ввімкнули телевізори і спостерігали як зростає слава України", - йдеться у вітанні.

"Я горда тим, що щонайменше пів-країни спеціально прокинулись о четвертій ранку і всім серцем вболівали за нашого Володю. Вірю в те, що Україна буде великою, потужною, щасливою державою, тому що в неї є такі великі сини!", - підсумувала Тимошенко у своєму вітанні.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко привітала "нашого Володю" з перемогою у нервовому двобої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути