четвер, 09 серпня 2012 19:13

Тимошенко присуджена премія імені папи Боніфація VIII

Тимошенко присуджена премія імені папи Боніфація VIII
Академія Боніфація сподівається, що Тимошенко навідається у гості. Фото: Reuters

Засудженій екс-прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко присуджена Міжнародна премія імені папи Боніфація VIII від Академії Боніфація при Святому престолі католицької церкви.

"Видатна пані та благородна дама Юлія Тимошенко - саме так Юлію Тимошенко називають в листі, яким Академія Боніфація, один з найавторитетніших гуманітарних установ при Святому престолі Папи Римського, повідомляє про те, що екс-прем'єр-міністру України присуджена Міжнародна премія Боніфація VIII" , - повідомив в четвер на своїй сторінці в Facebook екс-глава Харківської ОДА, кандидат в народні депутати за списком Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсен Аваков.

За його інформацією, премія була присуджена Тимошенко одноголосно.

"У листі президента Академії Боніфація доктора Санта де Анжеліс і президента наукового комітету Його Святості Франко Крочі на адресу лауреата премії 2012 екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко висловлюється впевненість, що видатна пані Юлія прийме нагороду і порадує Академію особистою присутністю і вітальною промовою. Крім того, в листі висловлено підтримку і надію на хороші новини", - зазначив Аваков.

Він повідомив, що був запрошений на одну з останніх цього літа засідань Академії Боніфація.

"В урочистій обстановці, в присутності значної кількості запрошених і дійсних членів Академії з доповіддю та пропозицією щодо ситуації з Юлією Тимошенко виступив президент Академії пан Де Анжеліс. Церемонія засідання Академії проходила в легендарному залі ляпасів палацу Ананьї. Саме в цьому залі папа Боніфацій VIII в далекому 1303 - був принижений, але не підкорений ... Символи ... ", - розповів глава харківської обласної організації "Батьківщини", який в даний час знаходиться в Італії, де намагається отримати політичний притулок через кримінальне переслідування в Україні.

Премія Боніфація VIII присуджується за підсумками засідання ради директорів Академії і Наукового комітету Міжнародної премії. Вона заснована в 2003 році Папою Римським Іоанном Павлом II.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко присуджена премія імені папи Боніфація VIII». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути