вівторок, 02 лютого 2010 08:10

Тимошенко: Прем"єром при Януковичі стане батько корупції

Тимошенко: Прем"єром при Януковичі стане батько корупції
Кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що регіонал Микола Азаров може стати прем"єр-міністром при президенті Вікторі Януковичі.

Про це вона заявила під час "дебатів" кандидатів у президенти.

"В кулуарах всім відомо, що це буде Микола Азаров. Це найбільш вірогідна кандидатура прем"єра", - зазначила Тимошенко.

"Азаров - це і є батько корупції, який започаткував це у молодій державі, який проводив цю стратегію, і який потім залишив цю країну з конституційною реформою в такому розваленому стані", - наголосила кандидат у президенти.

Вона зазначила, що "в країні весь час панувала азаровщина, неповага до громадян своєї країни і нелюбов до самої України".

Цитуючи представника першої п"ятірки списку фракції Партії регіонів, Тимошенко заявила: "Азаровщина - це розпорядження бюджетними грошами, як своїми власними, з великими откатами. Азаровщина - це повна зневага до закону, аж до кримінальних порушень".

"Азаровщина - це з одного боку декларування власної святості, а з іншого - суцільні откати при поверненні НДС, спонукання до вкладів у фонд "Професіонал", який був власністю Азарова. Азаровщина - це войовниче невігластво", - сказала кандидат.

Як відомо, раніше Тимошенко заявляла, що у випадку обрання Януковича президентом, прем"єром може стати регіонал Юрій Бойко, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Прем"єром при Януковичі стане батько корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути