Ексклюзиви
пʼятниця, 11 квітня 2008 09:01

Тимошенко пояснила, чому уряд повторно ухвалив земельні аукціони

Тимошенко пояснила, чому уряд повторно ухвалив земельні аукціони
Кабінет міністрів на позачерговому засіданні в четвер ухвалив нову постанову по проведенню земельних аукціонів.

Таке рішення підтримали 9 членів Кабміну, 8 міністрів утрималися.

На цьому тижні президент Віктор Ющенко призупинив урядову постанову від 27 лютого про затвердження порядку проведення земельних аукціонів, тому що він повинен бути затверджений законом, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Своє рішення прем"єр Тимошенко пояснила побоюванням, що сформованою ситуацією може скористатися мер Києва Леонід Черновецький, і в останні тижні своєї роботи роздати значну частину київської землі.

"Я вважаю, що ми з вами не маємо права цей порядок не прийняти, тому що позбавимо і київський бюджет, і міські бюджети по всій країні мільярдних додаткових доходів, якщо брати в сукупності по країні", - сказала вона.

"І я вважаю, що ми повинні вчинити чесно стосовно країни, а не шукати коми, коли потрібно прикрити корупційні апетити", - сказала Тимошенко.

Пояснюючи необхідність публічного обговорення цього питання, Тимошенко відзначила: "З огляду на, що тільки що пан Балога зробив заяву, що Тимошенко хоче очолити земельну мафію, я хочу, щоб наше обговорення проходило привселюдно".

"І я не хочу, щоб такі приниження в цілому приводили до того, що корупція в країні буде процвітати. Я не хочу, щоб зупинялася антикорупційна боротьба в країні", - заявила вона, повідомляє Ліга.

"Я знаю, що нелегко ламати ті правила і порядки, до яких звикла вся корупційна громадськість, особливо в системі поділу землі. І я думаю, ніхто з вас не хоче, щоб ці старі порядки залишалися. Ви знаєте, звідки вся ця політика, знаєте, як вона формується, і я не хотіла б, щоб ми були партнерами в цій політиці", - підкреслила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пояснила, чому уряд повторно ухвалив земельні аукціони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути