субота, 28 серпня 2021 09:35

Тимошенко потрапила на зоряне небо – поруч з Бредом Піттом та Папою Римським

Тимошенко потрапила на зоряне небо – поруч з Бредом Піттом та Папою Римським
Зірка 12-ї величини, що має ім'я Тимошенко, знаходиться у сузір'ї Стрільця. Фото: ТСН

12 років тому, 28 серпня 2009-го, тодішній прем'єрці Юлії Тимошенко подарували зірку, яку назвали її іменем. Сертифікат отримала від гірників Луганщини.

"Вручаємо вам пам'ятний подарунок – зірку Юлії Володимирівни Тимошенко", – оголосила ведуча під час святкування Дня шахтаря у Луганську.

Зірка 12-ї величини, що має ім'я Тимошенко, знаходиться у сузір'ї Стрільця. Поруч розташовані інші зірки, названі на честь Людвига ван Бетховена, Марка Твена, Вінстона Черчілля, Папи Римського Іоанна Павла ІІ. Також зірки, названі іменами мультиплікатора Волта Діснея, акторів Міли Йовович і Бреда Пітта.

На ті часи, такий подарунок коштував приблизно від 267 грн до 6950 грн, за розрахунками "Кореспонденту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко біля вогнища, Аваков на березі в Італії, Арахамія за діджейським пультом – що роблять політики у відпустках

Юлія Тимошенко була прем'єр-міністром протягом лютого-вересня 2005 та з грудня 2007 по березень 2010-го.

У 2019 році Тимошенко обрали народною депутаткою 9 скликання від ВО "Батьківщина" першим номером у списку. Вона голова однойменної фракції та голова політсили.

Юлії Тимошенко не довіряють 72% опитаних українців, йдеться в опитуванні Центру Разумкова, яке проводили з 29 липня по 4 серпня 2021 року. У той же час партія "Батьківщина" потрапила би до Верховної Ради, якби парламентські вибори відбулися наприкінці липня, згідно опитування Київського міжнародного інституту соціології. "Батьківщину" підтримали б 16% серед тих, хто визначився.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко потрапила на зоряне небо – поруч з Бредом Піттом та Папою Римським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути