пʼятниця, 15 листопада 2013 21:27

Тимошенко поскаржилася до прокуратури через зірвані побачення - адвокат

Тимошенко поскаржилася до прокуратури через зірвані побачення - адвокат
Юлія Тимошенко Фото: lenta-ua.net

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко звернулася до Харківської обласної прокуратури у зв'язку зі зривом її короткострокових побачень з соратниками Арсенієм Яценюком, Іриною та Юрієм Луценком, а також віце-президентом Європейської народної партії, депутатом Європарламенту Яцеком Саріуш-Вольським. Про це повідомив захисник екс-прем'єра Микола Титаренко.

"З приводу недопуску до неї Арсенія Петровича і Луценка, а також представника Європарламенту нею було подано і підготовлено заяву про скоєння злочину з боку Колпащікова (начальник Качанівської виправної колонії Ігор Колпащіков - ред)", - сказав Титаренко у п'ятницю після зустрічі з Тимошенко.

За його словами, заяви Державної пенітенціарної служби (ДПтС ) про те, що причиною скасування побачень стало ГРЗ, не відповідають дійсності.

"Ніякого ГРЗ у Юлії Володимирівни немає. Це все було зроблено для того, щоб зірвати її зустріч Арсенієм Яценюком та Юрієм Луценком. Хочу звернути вашу увагу, що заяви (ДПтС - ред.) прозвучали ще до того, як її обстежили лікарі. Обстеження відбулося о 14.30 при тому, що Колпащіков озвучив це (відмову в побаченні з причини ГРЗ - ред ) ще з самого ранку, коли з'явилися на зустріч Яценюк і Луценко.В се, що озвучують представники пенітенціарної служби, не відповідає дійсності, це все брехня", - стверджує Титаренко.

Він повідомив також, що Тимошенко сподівається, що їй дадуть можливість провести короткострокове побачення на наступному тижні.

"Вона сподівається, що їй дадуть можливість провести зустріч наступного тижня. Але ми чудово розуміємо, у зв'язку з чим не відбувся допуск в ці дні - тому що наступний тиждень доленосний для України", - додав Титаренко.

Нагадаємо, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, Ірина та Юрій Луценко, які приїхали до Харкова у п'ятницю вранці на короткострокове побачення з Тимошенко, не змогли її побачити.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поскаржилася до прокуратури через зірвані побачення - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути