четвер, 17 січня 2008 16:38

Тимошенко порадили не чіпати обленерго і продати "Луганськтепловоз"

Секретаріат Президента України пропонує виключити зі списку підприємств, що приватизуються в 2008 році, шість обленерго і включити до нього "Луганськтепловоз".

Про це сьогодні на брифінгу повідомив керівник служби Секретаріату Президента по зв`язках із Верховною Радою і Кабінетом міністрів Ян Берназюк.

За його словами, з урахуванням того, що при приватизації шести обленерго їхні акції фактично вилучаються зі статутного фонду НАК "Енергетична компанія України", це може призвести до неплатоспроможності даної компанії й великої загрози економічної та енергетичної безпеки України.

Берназюк нагадав, що приватизацію обленерго планував провести й попередній уряд, проте Президент України своїми указами зупиняв акти Кабінету міністрів.

Включити в список підприємств, що приватизуються в 2008 році, "Луганськтепловоз" у Секретаріаті Президента вважають за необхідне тому, що, згідно з рішенням судів, має бути проведено повторну приватизацію даного підприємства, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порадили не чіпати обленерго і продати "Луганськтепловоз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути