Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2008 16:36

Тимошенко пообіцяла Міллеру випити з ним шампанське

 

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні в Москві проводить переговори з головою правління російського ВАТ "Газпром" Олексієм Міллером.

Переговори почалися о 12.15 за київським часом і проходили в режимі тет-а-тет.

Ймовірно, переговорний процес проходить у декілька етапів, оскільки Міллер залишав переговорний зал для проведення інших запланованих зустрічей. Коли глава правління ВАТ "Газпром" знову прямував у бік залу, де проходять переговори з українською делегацією, журналісти поцікавилися, на якій стадії перебувають переговори з українською урядовою делегацією, проте Міллер нічого не відповів.

Водночас, як повідомляють російські телеканали, присутні на протокольній зйомці на початку зустрічі Тимошенко і Міллера, прем`єр-міністр України, звертаючись до глави правління ВАТ "Газпром", сказала, що сторони повинні обов`язково домовитися й випити шампанського на честь досягнення домовленостей.

Передбачається, що сьогодні після завершення переговорів у "Газпромі" відбудеться короткий брифінг Тимошенко.

Відповідно до програми візиту, Тимошенко повинна сьогодні вдень завершити свій робочий візит до Росії і о 14.35 (за київським часом) вилетіти до Києва з міжнародного аеропорту "Внуково-2", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пообіцяла Міллеру випити з ним шампанське». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути