Ексклюзиви
неділя, 15 листопада 2009 11:03

Тимошенко поговорить з Путіним про газ

Тимошенко поговорить з Путіним про газ
У рамках засідання Комітету з економічного співробітництва Українсько-російської міждержавної комісії, яку планується провести в Ялті 19 листопада під головуванням прем`єр-міністрів України і Росії, обговорюватимуться питання поставок газу до України в 2010 році.

Про це прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила в Сєвєродонецьку на нараді, присвяченій аналізу ситуації у хімічній галузі в Україні.

"Ми і далі з Росією вестимемо конструктивну розмову, конструктивний діалог щодо того, як формувати ціну на газ для України", - сказала Тимошенко.

"19 числа пройде спеціальне засідання українсько-російської економічної комісії, де будуть присутні два прем`єри – Росії та України – і урядові делегації. Саме ми знову порушуватимемо питання, як нам оптимізувати ціни для України на природний газ і як нам оптимізувати всі наші відносини", - сказала Тимошенко.

При цьому вона підкреслила, що енергетична незалежність України, як і будь-якої іншої країни, залежить від того, наскільки ринкові ціни на газ є ринковими, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поговорить з Путіним про газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути