четвер, 10 липня 2008 14:25

Тимошенко погодилася на план Литвина

Юлія Тимошенко закликає президента, лідерів парламентських фракцій та позапарламентських політичних сил організувати та провести всеукраїнську раду, запропоновану Блоком Литвина.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Тимошенко провела телефонну розмову з Володимиром Литвином з приводу запропонованого ним "плану невідкладних дій щодо подолання політичної кризи та консолідації суспільства".

Зрозуміло, окремі пункти цього плану мають бути предметом серйозної дискусії, але беззаперечною є сама ідея проведення всеукраїнської ради у формі спеціального засідання Верховної Ради за участю президента, Кабінету Міністрів, керівників місцевих органів влади та самоврядування, вважає прем"єр.

Особливо слушною, на думку Тимошенко, є ідея зафіксувати у пропонованій Литвином суспільній угоді "чітке та однозначне трактування і застосування дискутивних положень Конституції".

Тимошенко погодилася з Литвином у тому, що "Україна та люди мають отримати почуття стабільності та передбачуваності змін позитивного характеру".

Як відомо, блок Литвина виступав за розгляд постанови Партії регіонів про відповідальність уряду, повідомляє
Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко погодилася на план Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути