пʼятниця, 09 липня 2010 10:15

Тимошенко побажала Януковичу не плювати на українців

Тимошенко побажала Януковичу не плювати на українців

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем"єр Юлія Тимошенко привітала президента України Віктора Януковича з ювілеєм, повідомляє "КоммерсантЪ-Украина".

"Вікторе Федоровичу! У день вашого народження хочу побажати вам залишити слід в історії країни. Я бажаю вам заслужити довіру громадян України і стати справжнім главою держави, який би захищав інтереси українців, а не плював на них", - сказала Тимошенко.

Януковича з 60-річчям також привітав спікер Володимир Литвин. Як заявила його прес-секретар Ольга Чорна, Литвин подарував президенту ікону Святого Віктора та книгу "Апостол" XVIII століття.

9 липня президент України Віктор Янукович відзначає 60-річний ювілей. Цього дня, Янукович проведе робочу зустріч, прес-конференцію і ланч з президентом Європейського Союзу Германом ван Ромпеєм.

Раніше ЗМІ з посиланням на джерела в адміністрації президента писали, що святкувати глава держави буде три дні: 9 липня в Києві, а 10-11-го - у Криму.

10 липня, в Криму відбудеться неформальний саміт глав держав СНД. "Точний склад учасників визначиться найближчими днями, проте президент РФ Дмитро Медведєв свою участь підтвердив", - сказав глава АП Сергій Льовочкін.

Участь в саміті також планує взяти Президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко побажала Януковичу не плювати на українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути