четвер, 23 травня 2013 16:28

Тимошенко підтримує підписання Угоди про асоціацію - посли ЄС та США

Тимошенко підтримує підписання Угоди про асоціацію - посли ЄС та США
Фото: fakty.ictv.ua

За словами посла ЄС в Україні Яна Томбінські та посола США в Україні Джона Теффта, засуджена екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко рішуче підтримує підписання Угоди про асоціацією з ЄС наприкінці 2013 року.

Про це вони сказали під час брифінгу після візиту у лікарню до Тимошенко.

"Вона висловила свою рішучу підтримку, щоб асоціація з ЄС була підписана наприкінці цього року", - наголосив Томбінські. Він також повідомив, що зустріч з Тимошенко тривала 2,5 години. Під час спілкування з Тимошенко обговорили не тільки стан її здоров'я, але й політичні питання.

Як повідомлялося, Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінські сподівається, що звільнення засудженої екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко відбудеться до проведення саміту у Вільнюсі.

Як повідомлялося, 30 квітня Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) виніс рішення за позовом екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. Суд визнав незаконним арешт Ю.Тимошенко у "газовій справі". Водночас суд не побачив, що по відношенню до Тимошенко було катування.

 

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко підтримує підписання Угоди про асоціацію - посли ЄС та США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути