середа, 22 травня 2013 18:02

Тігіпко розповів, що отримає простий українець від Угоди про асоціацію з ЄС

Тігіпко розповів, що отримає простий українець від Угоди про асоціацію з ЄС
Сергій Тігіпко. Фото: vkurse.ua

Народний депутат від Партії регіонів Сергій Тігіпко заявив, що угода про асоціацію з ЄС вигідна як для України, так і для Євросоюзу.

Про це він сказав під час онлайн-конференції.

"Угода про асоціацію (з Європейським Союзом — ред.) вигідна як для України, так і для Євросоюзу. З багатьох причин. Ми не повинні вважати, що приходимо і когось просимо. Вигода обопільна", - наголосив він.

Водночас, за його словами, з економічної точки зору Україна отримає покращення ринку збуту. "Один з найбільших в світі. 500 млн платоспроможного населення живе в Євросоюзі. Це збільшить зацікавленість інвесторів інвестувати в Україну, бо ринку збуту наших виробників збільшиться. Ця угода дасть можливість отримувати технічну підтримку з боку європейських структур щодо вдосконалення нашого законодавства у всіх сферах", - додав політик.

Окрім того, він наголосив, що "важливий цивілізаційний вибір".

"Ми європейці. І зараз прийшов час зняти певні перепони, які є в наших стосунках з іншими європейцями. Щодо "бідних родичів", то спершу й поляків сприймали як бідних родичів. Сьогодні багато польських політиків займають серйозні місця в структурах Євросоюзу, а Польща – одна з найбільш динамічно розвинених країн Євросоюзу", - зауважив Тігіпко.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко розповів, що отримає простий українець від Угоди про асоціацію з ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути