четвер, 06 жовтня 2011 09:05

Тимошенко звільнять уже після вироку Кірєєва - Томенко

Тимошенко звільнять уже після вироку Кірєєва - Томенко

Верховна Рада декриміналізує "статтю Тимошенко" після вироку Печерського райсуду Києва щодо "газової" справи.

Таку думку озвучив віце-спікер Верховної Ради, член партії "Батьківщина" Микола Томенко в ефірі телеканалу ТВі, повідомляє "Українська правда".

"Парламент рішення прийме, але прийме, швидше за все, після вироку. Її буде засуджено, але після того буде внесено до президентського законопроект у другому читанні ту статтю, яку сьогодні в опозиційних законопроектах завалили", - зазначив він.

"Таким чином, президент скаже, що Тимошенко має судимість, але під тиском міжнародної спільноти ми її пробачили, як би амністували, шляхом ліквідації статті, як такої", - вважає віце-спікер.

Томенко уточнив, що отримав ці дані з "неофіційних джерел".

"Якщо чесно сказати, до другого читання регламент забороняє нам змінювати 364-у та 365-у статті, але як запитували доповідача Віктора Швеця, як контекстно коментував голова Верховної Ради і керівник фракції Партії регіонів, що якщо є розуміння в парламенті ситуації, то політично можемо прийняти таке рішення", - заявив політик.

"Дискусія показала, що цей політичний процес (проти Тимошенко) задумувався на вищому рівні ... Всі дороги ведуть до президента", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко звільнять уже після вироку Кірєєва - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути