Ексклюзиви
середа, 17 вересня 2008 19:12

Тимошенко обіцяє виконати своєї обіцянки наступного року

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко обіцяє виконати свою передвиборну обіцянку й наступного року виплатити компенсації вкладникам Ощадбанку СРСР.

Про це вона заявила сьогодні на брифінгу.

Тимошенко висловила жаль, що в поточному році приватизація, кошти від якої планувалося направити на відшкодування втрачених заощаджень, практично не відбулася з політичних мотивів, і заявила, що уряд "намагатиметься зробити все, щоб наступного року виконати обіцянку перед людьми".

Вона також зазначила, що в бюджеті на виплату компенсацій вкладникам Ощадбанку СРСР закладено 6 млрд. грн. "прямими грошима", а також передбачено, що на ці цілі буде направлено 50% коштів, одержаних від приватизації.

Фонд державного майна України одержав від приватизації в січні-серпні ц.р. 348 млн. грн., що становить 3,9% річного плану.

У держбюджеті на 2008 рік надходження від приватизації передбачено в розмірі 8 млрд. 922 млн. 651 тис. грн., повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обіцяє виконати своєї обіцянки наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути