вівторок, 29 січня 2019 10:04

Тимошенко обіцяє Порошенкові тюрму

Тимошенко обіцяє Порошенкові тюрму
Юлія Тимошенко заговорила про тюрму для Петра Порошенка. Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти, колишня прем'єрка Юлія Тимошенко обіцяє посадити чинного президента Петра Порошенка. Про це вона заявила на брифінгу в Центральній виборчій комісії після отримання посвідчення кандидата.

"Корупція поглинула всю країну, вона тримається на чинному президентові Порошенку. Він відповідатиме після виборів за все: і за корупцію під час постачання техніки з його заводів для армії, і за торгівлю на крові. Він буде нести відповідальність за те, що 5 років займався руйнацією країни", – заявила Тимошенко.

Також екс-прем'єрка заявила, що представники Порошенка розгортають в усіх регіонах "мегакорупційну оборудку" – підписують із людьми так звані договори на агітацію та роздають їм по 1 тис. гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко порівняла себе з княгинею Ольгою

Президент Петро Порошенко 29 січня заявить, що йде у президенти самовисуванцем. На зборах у Міжнародному виставковому центрі його підтримають прем'єр-міністр Володимир Гройсман і мер Києва Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обіцяє Порошенкові тюрму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути